20.03.2020      234      0
 

Черкащина отримала 14 млн грн на боротьбу із коронавірусом від бізнесу


Голова Черкаської обласної державної адміністрації Роман Боднар звертається до представників бізнесу із закликом взяти участь у спільній боротьбі із світовою пандемією. 

Сьогодні Черкаська область отримала першу допомогу на вирішення нагальних потреб регіону в сумі 14 мільйонів гривень. 

Світовий спалах коронавірусної інфекції не оминув Україну. Це безпрецедентна ситуація, яка вимагає від усіх нас стійкості та єдності у боротьбі. Є загроза не лише життю та здоров’ю людей. Усвідомлюємо, що світова пандемія – це удар по економіці країни. Обласний та місцеві бюджети не в змозі впоратися із усіма потребами у сфері охорони здоров’я. Тому сьогодні, у складний для України час, звертаємося до бізнесу. 

Ми зараз у ситуації, де немає місця політиці та особистим амбіціям. Є лише один спільний стратегічний інтерес – здоров’я всіх громадян. 

Наше завдання – вжити зараз усіх можливих превентивних заходів, аби не допустити розповсюдження інфекції Україною. 

Закликаємо бізнес проявити свою активну громадянську позицію, соціальну відповідальність та приєднатися до боротьби із глобальною загрозою. 

Сподіваємося, що надана області сьогодні допомога, – це лише початок консолідації зусиль влади та бізнесу. За кожну витрачену гривню ми прозвітуємо публічно. А громада Черкащини подякує за кожне врятоване життя.  

За інформацією прес-служби Черкаської ОДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *