11.03.2020      257      0
 

Пріоритети освітньої галузі окреслили на обласній нараді керівників органів управління освіти


На обласній нараді керівники органів управління освітою та методичних служб обговорили поточний стан справ галузі.

Відкрив засідання т.в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Валерій Данилевський, який підбив підсумки діяльності освітньої галузі та сформулював першочергові завдання.

Щодо стану використання державної субвенції у 2020 році доповіли заступник директора Департаменту Оксана Сімушіна та начальник відділу економічної діяльності та організації роботи Департаменту Тетяна Кійко.

Про умови використання освітньої субвенції за програмою «Спроможна школа для кращих результатів» присутніх поінформувала начальник відділу технічного забезпечення навчальних закладів Світлана Рупп.

Головний спеціаліст відділу дошкільної та загальної середньої освіти Департаменту Ірина Федейко означила особливості організації безпечного харчування в закладах загальної середньої освіти.

Комплекс заходів з охоплення дітей дошкільною освітою окреслила начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти Департаменту Людмила Гордновська.

З системою підвищення кваліфікації педпрацівників відповідно до вимог чинного законодавства учасників наради ознайомила ректор ОІПОПП Наталія Чепурна.

Спеціаліст відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту Лариса Стрижак акцентувала увагу присутніх на положеннях чинного законодавства, що регламентує питання охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Заступник начальника відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту Тетяна Шевченко означила стан організації інклюзивного навчання та діяльності ІРЦ області.

Про це інформує  Департамент освіти і науки Черкаської ОДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *