13.02.2020      309      0
 

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відвідав Черкащину


12 лютого Черкащину із робочим візитом відвідав Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

У межах візиту відвідали одне із найсучасніших підприємств області “UKRAVIT”. Це найбільший український виробник препаратів для хімічного захисту сільськогосподарських культур.

Як відзначив Голова Верховної Ради, це підприємство – гарний приклад того, як можна розвивати український бізнес навіть в умовах війни. За останні 5 років було вкладено 25 мільйонів доларів, а загальна інвестиція – близько 50 мільйонів.

Голова Парламенту також наголосив на необхідності співпраці бізнесу та держави для удосконалення галузі.

– Влада має допомагати бізнесу, а бізнес – державі. Якщо ми будемо спільно реформувати профільне законодавство, враховувати інтереси підприємств, що працюють у галузі, та громадськості, то ми зможемо створити дійсно збалансовану систему.

– Такі візити керівництва законодавчої влади в регіони дуже важливі. Адже маємо можливість наживо озвучити важливі локальні питання, які потребують законодавчого врегулювання. Обговорили законопроект про внутрішній водний транспорт, який зараз перебуває на розгляді в профільному комітеті. Черкащина має величезний потенціал у розбудові водної інфраструктури, – зауважив голова Черкаської ОДА Роман Боднар.  

????????????????????????????????????

Також Дмитро Разумков відвідав Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, де нагородив Центр та представників особового складу відзнаками Верховної Ради України.

– Сьогодні у Верховній Раді є ваші випускники, які несуть вже іншу службу на користь України. Маю надію, що в подальшому їх кількість лише зростатиме, – зазначив Голова Верховної Ради.

Наприкінці візиту Дмитро Разумков поспілкувався із представниками ЗМІ.

За інформацією прес-служби Черкаської обласної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *