27.09.2019      319      0
 

На Черкащині відзначили переможців Міжнародного Фестивалю педагогічних інновацій


Близько 200 учасників та 90 переможців. Цього року вже водинадцяте на Черкащині проходить Міжнародний Фестиваль педагогічних інновацій. А 2019-го він ще й присвячений 65-річчю Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Із цієї нагоди до обласного центру завітали освітяни з різних областей країни, а також гості з-за кордону.

Цього дня перший заступник голови ОДА Борис Лебедцов прибув до інституту, аби привітати переможців та учасників заходу.

– Упровадження інновацій не лише забезпечує якість регіональної освітньої системи, а й сприяє професійному розвитку педагогів, впливає на підвищення ефективності навчання, виховання та розвитку дітей, – сказав перший заступник. – Сподіваюсь, на цьогорічному Фестивалі кожен із учасників збагатиться новими ідеями, які допоможуть ще більше підвищити якість освіти.

Борис Борисович також привітав і висловив вдячність науково-педагогічному колективу інституту й передав почесну відзнаку «За особливі заслуги перед Черкащини» ректорці закладу Наталії Чепурній, яка ось вже 25 років його очолює.

азначимо, одинадцятий рік поспіль проходить Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій як форум кращих освітян-інноваторів. Фестиваль започаткував Черкаський обласний інститут післядипломної освіти за  підтримки Національної академії педагогічних наук України та Інституту модернізації змісту освіту МОНУ. Упродовж попередніх десяти років у міжнародному форумі брали участь педагоги та вчені Польщі, Сполучених Штатів Америки, Болгарії, Грузії, Латвії, Литви, Південної Кореї, Республіки Білорусь, Казахстану, Республіки Молдова та інших країн. За десять минулих років понад 23 тисячі вітчизняних та зарубіжних педагогів та вчених презентували на Фестивалі авторські методики, технології, інноваційні методи та форми роботи. Понад 900 авторів конкурсних робіт визнали переможцями та нагородили Дипломами.

Додамо також – упродовж дводенного Фестивалю заплановані навчально-методичні студії, майстер-класи. Йтиметься про інновації в дошкільній освіті, сучасну інклюзивну освіту, управління закладами освіти та неперервний розвиток професійної компетентності педагогів, новації в діяльності закладів загальної середньої  освіти та позашкілля, інформаційно-комунікаційні технології та інше.

За інформацією прес-служби Черкаської ОДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *