31.08.2023      133      0
 

Процес із відновлення Херсонщини триває, а Черкаський район продовжує пліч-о-пліч допомагати


-Із кожним візитом на Херсонщину, мені все більше хочеться розповідати про наших будівельників-волонтерів і усіх небайдужих, хто допомагає,- додала начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Процес із відновлення Херсонщини триває, а Черкаський район продовжує пліч-о-пліч допомагати відбудовувати постраждалі від ворожих снарядів будинки у підшефній Іванівці.

-Від людей, які проживають поряд, ми дізналися, що в одному із будинків проживали двоє пенсіонерів. Обом за 70 років. Люди мали ошатний будиночок, літню кухню, ділянку землі, на якій вирощували городину… Одним словом – мали все для того, щоб мирно, спокійно жити у своєму поважному віці допоки в Іванівку не прийшов «рускій мір»… ,-зауважила очільниця району.

Як зазначила начальник РВА, цей об’єкт узяли на себе камʼянчани, депутати Кам’янськаї міської ради Людмила Тетьора, Людмила Бойко, Ігор Кивгила, Володимир Герасименко та Богдан Солошенко, який, окрім того, що є не лише моїм заступником, а й депутатом у Камʼянці. Ці люди власним коштом найняли підрядника та закупили необхідні будівельні матеріали. Звісно, що представники мужньої статі долучилися і безпосередньо до відбудови літньої кухні пенсіонерів. Хочу відзначити і мегавідповідального підрядника Юрія Гордія. Усі разом хлопці за дві доби виконали необхідні роботи по обʼєкту: відновили дах, замінили усі вікна та ще й прибрали у будинку та подвір’ї. Результат роботи – щасливі очі та сльози власниці, яка попри свій поважний вік приїхала подякувати. Самостійно ці люди не змогли б відновити свою оселю: ні фізично, ні матеріально.

-У нас ще чимало роботи, друзі. Якщо є охочі доєднатися – пишіть мені в особисті. Дякую всім, хто долучається і допомагає!,- наголосила Валерія Бандурко.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *