07.09.2023      150      0
 

Черкащина продовжує надійно тримати економічний тил


ARAMIS – найбільше підприємство з виробництва лазерних верстатів. Нещодавно на виробничі потужності компанії із робочим візитом завітали керівництво Черкаської обласної та районної військових адміністрацій.

Сміливий бізнес не лише працює, а ще й розвивається, започатковує нові проекти, ставить перед собою нові цілі та реалізовує їх.

Це і є сучасний, свідомий та надійний економічний тил України. Починаючи від приватних підприємців і до більш потужних виробників. І Черкащині є ким по-справжньому пишатися.

ARAMIS Laser Systems є одним з найбільших виробників лазерних верстатів для різання металу в Східній Європі. Технологічне обладнання, що пропонує фірма, успішно експлуатується на сотнях підприємств і завоювало визнання замовників завдяки високій якості, надійності й передовим стандартам сервісу.

Під час повномасштабного вторгнення фірма не призупинила свою діяльність, а розвивається, започатковує проєкти, ставить перед собою нові цілі та реалізує їх. Тут постійно шукають нові інструменти розвитку. Серед них – гранти від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *