19.01.2023      157      0
 

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста Черкас та Черкаського району


За участі керівництва Черкаської обласної прокуратури, керівників силових структур Черкаського району та міста Черкаси у Черкаській окружній прокуратурі відбулася координаційна нарада щодо стану протидії злочинності впродовж 2022 року. Також проаналізовано результати роботи органів правопорядку в умовах особливого періоду, пов’язаного зі збройною агресією Російської Федерації проти України.

У нараді взяла участь начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко.

Зазначимо, що у період повномасштабної війни в Україні, першочергова увага правоохоронних органів була зосереджена на фіксації та документуванні злочинів агресора.

Приділено увагу стану досудового розслідування кримінальних правопорушень проти основ національної безпеки, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Завдяки проведеній спільній роботі спостерігається як зниження рівня злочинності в цілому, так і зменшення кількості окремих категорій кримінальних правопорушень.

Учасниками наради напрацьовано ряд питань, на які першочергово необхідно звернути увагу. Зокрема, щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері незаконного обігу зброї, бойових припасів і вибухових речовин. За словами правоохоронців, активізації також потребує робота щодо розслідування та розкриття злочинів у бюджетній сфер


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *