22.03.2021      224      0
 

На Черкащині запроваджуються додаткові обмежувальні заходи


22 березня відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС за участі голови Черкаської облдержадміністрації Олександра Скічка в режимі Zoom-конференції стосовно ситуації з поширенням захворювань, спричинених коронавірусом COVID 19 та заходів з недопущення його поширення. Було також розглянуто та обговорено питання санітарно-епідеміологічної ситуації в області та заходів щодо недопущення її ускладнення.

У засіданні взяли участь голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко, голова Черкаської районної ради Олександр Василенко, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Для того щоб стабілізувати ситуацію із захворюваності на коронавірус COVID-19 та не потрапити до «червоного» рівня епідеміологічної безпеки учасниками засідання запропоновано запровадити додаткові обмежувальні заходи.

А саме: заборонити перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті без засобів індивідуального захисту; рекомендувати у містах збільшити кількість маршрутів громадського транспорту; заборонити проведення культмасових, культурних, спортивних, розважальних та інших заходів; заборонити закладам громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв тощо), у тому числі розважальним закладам роботу після 23.00; проведення релігійними організаціями богослужінь проводити з обмеженнями, за наявності у споруді, приміщенні не менше 4 кв м на одну особу; районам, у яких збільшився рівень захворюваності на COVID-19 на місцях провести засідання ТЕБ та НС щодо посилення карантинних заходів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *