21.12.2020      657      0
 

Відбулося засідання колегії Черкаської районної державної адміністрації.


Під головування Володимира КЛИМЕНКА, голови районної державної адміністрації відбулося засідання колегії по питанням: про підсумки виконання Програми з виконання Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини у Черкаському районі на 2019-2021 роки; та про схвалення проєкту районного бюджету Черкаського району на 2021 рік.

Начальник служби у справах дітей Черкаської РДА, Інна ПОХОДЕНКО, зазначила, що: «На виконання завдань та заходів, передбачених означеною Програмою, протягом 2020 року службою у справах дітей Черкаської районної державної адміністрації проводилася відповідна робота.

Забезпечувалося також виявлення дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, з’ясовувалися причини та умови, що призвели до негативного впливу на дітей, вживалися заходи щодо усунення складних життєвих обставин, в які потрапили діти. Проводилися перевірки умов утримання та виховання дітей, в тому числі в сім’ях, які перебувають на обліку сільських рад, здійснювалося обстеження умов їх проживання».

В результаті, було визначено продовжити роботу щодо постійного контролю за станом утримання дітей в сім’ях усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, активізувати роботу щодо влаштування дітей-сиріт у сімейні форми виховання.

Також за підсумком засідання колегії схвалено проект Черкаського районного бюджету на 2021 рік.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *