17.12.2020      481      0
 

Голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО та голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО взяли участь у селекторній нараді


Сьогодні, голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО спільно з головою районної ради Олександром ВАСИЛЕНКОМ та головним лікарем комунального некомерційного підприємства “Черкаська центральна районна лікарня” Миколою ГУСЬКОВИМ взяли участь у нараді, яку провів голова облдержадміністрації Сергій СЕРГІЙЧУК з головами райдержадміністрацій, міськими головами міст обласного значення, керівниками закладів охорони здоров’я області, які внесені до Переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-Cov-2, в режимі Zoom-конференції.

На нараді відзначили, що електромережа відділень, визначених для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу COVID-19, до роботи в умовах підвищеного навантаження готова.

Також, в закладі створена та працює комісія по проведенню заходів щодо завершення розслідування випадків гострого професійного захворювання на COVID-19 медичних та інших працівників (робота яких пов’язана з виконанням професійних обов’язків). У випадку виявлення захворюваності, лікарі є застрахованими.

«Вжиття заходів щодо розгортання необхідної додаткової кількості ліжко-місць для госпіталізації хворих з метою недопущення завантаження лікарень продовжується. Проте проблема кадрового забезпечення залишається не вирішеною», – проінформував Микола ГУСЬКОВ, головний лікар комунального некомерційного підприємства “Черкаська центральна районна лікарня”.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *