16.07.2020      560      0
 

Привітання голови Черкаської РДА Володимира КЛИМЕНКА з нагоди 30-ї річниці з дня проголошення Декларації про державний суверенітет України


Шановні жителі Черкаського району!

16 липня 1990 року Верховна Рада України ухвалила Декларацію про державний суверенітет України. Цей документ започаткував сучасний етап українського державотворення, став переломною віхою в історії нашого народу. Його прийняття – перший крок до відновлення історичної справедливості, відродження української державності як ідеї соборності українського народу та його земель. Декларацією про державний суверенітет були визначені основні політичні, економічні, соціальні засади державотворення, задекларовані демократичний устрій та дотримання прав і свобод громадян, верховенство права. Принципи, проголошені у даному документі, закарбовані у положеннях чинної Конституції України та слугують для нас правовим і моральним орієнтиром у справі розбудови незалежної європейської Української держави.
Щиросердечно вітаю вас, земляки, із 30-ою річницею проголошення Декларації про Державний суверенітет України! Божого благословення вам, здоров’я,  щастя, впевненості і доброї надії на майбутнє, миру і злагоди у ваших родинах.

З повагою
голова Черкаської районної
державної адміністрації                                    Володимир КЛИМЕНКО


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *