17.06.2021      391      0
 

Голова РДА відвідала виставку «AGROSHOW Ukraine 2021»


Протягом 16-18 червня 2021 року у Черкасах на території Черкаського аеропорту проходить щорічна міжнародна агропромислова виставка «AGROSHOW Ukraine 2021».

16 червня голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко спільно з головою районної ради Олександром Василенком, першим заступником Романом Хоменком та ректором Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького Олександром Черевком взяли участь у відкритті виставкових експозицій.

На виставці «AGROSHOW Ukraine 2021» були представлені сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, траспорт.

Захід був корисним і для абітурієнтів, адже студенти  навчально-наукового інституту природничих та аграрних наук, що створений на базі ЧНУ ім. Богдана Хмельницького презентували  спеціальності інституту та закликали до вступу, оскільки  це дає можливість отримати престижну роботу в майбутньому.

Виставка організована в авторському форматі експо-фесту, аналогів якому немає в Україні. Тут відвідувачі можуть не тільки попрацювати, а й з усією сім’єю відпочити на різноманітних локаціях.

На площі понад 30 000 кв. м. демонструють все, що потрібно аграрію, новинки та найпопулярніші моделі техніки. Для ґрунтообробної техніки обладнані демонстраційні полігони. Окрема локація – «Фестиваль інновацій», де 40 учасників представляють рішення для точного землеробства, управління господарством, пристрої та агро стартапи.

Організатором заходу виступає ТОВ «БІЕЙЧ» та співорганізаторами  Черкаська обласна державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 «AGROSHOW Ukraine 2021»  виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, запровадження інновацій, презентації новинок у різних галузях АПК України.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *