24.10.2024      76      0
 

Громади Черкаського району впроваджують альтернативні джерела енергії


За інформацією Мліївської територіальної громади до завершення 2024 року заплановано встановлення на об’єктах охорони здоров’я комунальної власності – дві сонячні станції потужністю 0,03 МВт.

Зокрема, встановлення фотовольтаїчних електростанцій в КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги ім. родини Симиренків” Мліївської сільської ради та в Старосільській амбулаторії загальної практики сімейної медицини у рамках реалізації Проєкту “Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя” HEAL Ukraine між Україною  та Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Крім того, у 2025 році планується встановлення двох сонячних електростанцій на закладах освіти Мліївської громади потужністю 0,03 МВт.

Сільська рада й надалі планує брати участь у різних конкурсах, грантах, програмах з метою залучення донорських коштів для реалізації запланованих проєктів з енергоефективності.

Нагадуємо, що Міністерство розвитку громад та територій ініціювало створення соцмережі “Штаб згуртованих громад”. На сторінках у соцмережах публікуватиметься найоперативніша інформація про перебіг опалювального сезону 2024-2025 року по всій країні. Отримувати новини можна підписавшись на канали в WatsApp, Viber, Facebook та Telegram: https://mssg.me/shtab.zgurtovanyh


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *