24.10.2024      21      0
 

Цифрова трансформація — шлях до ефективності в кожній громаді, – Сергій Свєрчков


Виклики та перспективи цифрової трансформації в Україні. Зокрема, на національному, регіональному та місцевому рівнях. Ці питання обговорили на форумі «Цифровізація нової економіки — 2024». Участь у ньому взяв заступник очільника Черкащини Сергій Свєрчков.

Загалом захід об’єднав 200 учасників. Зокрема, представників Міністерства цифрової трансформації, обласних військових адміністрацій, IT-компаній і місцевого самоврядування.

Тут учасники зосередили увагу на стані та перспективах цифрової трансформації економіки України. Обговорили виклики для ІТ-індустрії та боротьбу з залежністю від російського програмного забезпечення. Йшлося також і про сучасні цифрові рішення для територіальних громад, роль асоціацій і кластерів у розвитку регіональної економіки.

За словами Сергія Свєрчкова, важливість посилення цифрових процесів на Черкащині є одним із пріоритетних напрямів.  

– Цифрова трансформація — це шлях до ефективності в кожній громаді, – зауважив він. –  Наше завдання — зробити так, щоб цифрові рішення допомагали громадянам отримувати послуги швидше та зручніше, а також стимулювати розвиток місцевої економіки. 

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *