23.09.2024      19      0
 

Заряджені спортом – заряджені перемагати: відбулася першість спеціалізованого залу “Top Team” – Універсальної Спортивної Академії


Цими вихідними відбулася першість спеціалізованого залу “Top Team” – Універсальної Спортивної Академії, присвячена усім Героям нашої країни. Героям, які відстоюють нашу честь на полі бою, і Героям, які її виборюють на спортивному фронті. У заході взяв участь перший заступник голови РДА Роман Хоменко.

Спортивна академія – це структурний підрозділ Громадської організації Простір вільного розвитку “Uni Kids”, створений для розвитку спорту та популяризації здорового способу життя, є спеціалізованим спортивним залом для підготовки найкращих спортсменів команди “Top Team”, де розвиваються такі види спорту як: дзюдо, бокс, кікбоксинг, таеквон-до.

Учасники заходу мали змогу побачити показовий виступ спортсменів Універсальної Спортивної Академії та спортивного клубу “Топ Тім” та бути присутніми на церемонії нагородження спортсменів, які цього року стали кандидатами в майстри спорту з таеквон-до, майстрами спорту з кікбоксингу і таеквон-до, а також чемпіонами та призерами Чемпіонату Європи з таеквон-до.

Бажаємо успіху та нових перемог нашим спортсменам! Нехай переможуть найсильніші!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *