18.09.2024      15      0
 

Послуги стаціонарного догляду і підтриманого проживання за принципом “Гроші ходять за людиною”


В Україні реалізовуватимуть експериментальний проект, спрямований на забезпечення надання внутрішньо переміщеним особам похилого віку та особам з інвалідністю соціальних послуг стаціонарного догляду і підтриманого проживання за принципом «Гроші ходять за людиною», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2024 року № 888.

Важливо! Надавачі, які бажають взяти участь в експериментальному проекті, можуть надсилати безпосередньо на поштову адресу/адресу електронної пошти Головного управління НССС у Черкаській області, заяву, за формою затвердженою Мінсоцполітики, про проведення оцінювання відповідності критеріям діяльності надавачів соціальних послуг, визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 185, та умовам, визначеним абзацами третім — десятим пункту 7 Порядку реалізації експериментального проекту з організації надання внутрішньо переміщеним особам похилого віку, особам з інвалідністю соціальних послуг стаціонарного догляду, підтриманого проживання за принципом «Гроші ходять за людиною», затвердженого Постановою.

Контакти Головного управління Національної сервісної служби у Черкаській області : 18007, м. Черкаси, вул. Смілянська 131/1, тел. (0472) 55-25-25, е -mail: [email protected]


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *