04.06.2024      64      0
 

Made in Ukraine – це важлива підтримка своєї держави, – Валерія Бандурко


Відновлення зруйнованої інфраструктури та економіки України, а також забезпечення сектору безпеки та оборони держави неможливе без розвитку підприємництва. Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко взяла участь у зустрічі з представниками бізнесу: “Розвиток через платформу “Зроблено в Україні”.

– Перш за все – це діалог з бізнесом. Це – підтримка підприємництва, допомога у розвʼязанні проблем релокованих підприємств, стимулювання відновлення економіки держави, – зазначила Валерія Бандурко.

– Черкащина – регіон, який додає сили всій нашій країні, – наголосила очільниця району, – ми потужні в аграрному секторі та матеріально-технічній базі промисловості.

Спільно із партнерами і бізнесом на економічному заході обговорили комплексні програми, спрямовані на підтримку українських виробників і зміцнення національної економіки та перспективи співпраці бізнесу з платформою.

– Друзі, made in Ukraine – це важлива підтримка своєї держави! Тисну руку бізнесу, який попри постійні обстріли ворога, продовжує працювати, давати людям роботу, а державному бюджету – фінансові стимули у вигляді податків. Цінуємо своє! Працюємо над тим, щоб забезпечити нашій країні стабільність! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko

Черкаська обласна державна адміністрація
Черкаська районна державна адміністрація


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *