31.08.2021      150      0
 

У Корсунь-Шевченківському лісгоспі провели атестацію працівників державної лісової охорони


Нещодавно у Корсунь-Шевченківському лісгоспі було проведено планову атестацію для працівників державної лісової охорони. Основна мета такого заходу – визначення рівня знань працівників та можливість в подальшому застосовувати ці знання у своїй повсякденній роботі.

Атестаційні білети було сформовано таким чином, щоб комісія мала можливість з відповідей на основні та додаткові запитання зробити висновок про рівень професійної придатності працівників. Питання охоплювали всі напрямки роботи – від лісового насіння до мисливствознавства.

«Для успішного вирішення всіх виробничих завдань необхідно володіти  чималим багажем знань та професійних навичок. Основну увагу атестаційна комісія звертала на питання з вирішення завдань лісогосподарського виробництва, охорони та захисту лісу, лісокультурного виробництва та лісонасіннєвої справи, охорони праці та навколишнього середовища, а також мисливського господарства», – говорить головний лісничий Корсунь-Шевченківського лісгоспу Іван Дерев’янко.

Загалом атестацію проходили 42 особи: шість лісничих, шість помічників лісничих та тридцять майстрів лісу. Усі вони відповідально поставились до підготовки та проведення самої атестації.

За інформацією Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *