23.08.2021      654      0
 

На Черкащині відкрито новий арт-об‘єкт «Географічний центр – серце України»


У селі Мар’янівка Черкаської області за участі Президента України Володимира Зеленського відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України.

Саме тут до 30-річчя незалежності нашої держави був створений арт-комплекс «Географічний центр – серце України».«У 30-ту річницю відновлення нашої незалежності ми піднімемо його саме тут – у географічному центрі України. Саме тут б’ється серце України. Це арт-об’єкт, навколо якого розташовано 25 сталевих крил, що уособлюють наші 24 області та наш Крим. Це дійсно символ того, що підніматися вгору та бути на висоті набагато легше разом. І сьогодні в небо одночасно здійматимуться тисячі наших державних прапорів. В усіх регіонах, в усіх містах, по всій Україні та за її межами», – сказав Глава держави.

У заходах взяли участь голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко, який ініціював будівництво об‘єкту і зробив це без копійки бюджетних коштів, та голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

«23 серпня 2021 року – відтепер не тільки день відзначення величного Державного свята, а й день, який назавжди закарбується в новітній історії України!», – зазначає голова РДА Валерія Бандурко.Тож відсьогодні у нашій державі пульсує її серце і знаходиться воно на Черкащині!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *