01.07.2021      620      0
 

Збірна тероборони області готується до змагань з військової підготовки


Відповідно до плану підготовки підрозділів територіальної оборони Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, в період з 01 по 03 липня 2021 року на загальновійськовому полігоні смт. Гончарівське Чернігівської області заплановано проведення навчальних зборів з резервістами стрілецьких взводів територіальної оборони.

Під час зборів відбудуться змагання на кращий стрілецький взвод територіальної оборони оперативного командування «Північ».

Разом з батальйонами Київської, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Житомирської областей у змаганнях братиме участь батальйон територіальної оборони Черкаської області в складі 27 осіб.

Підготовка до змагань проводиться на базі військової частини смт Оршанець.

До навчань залучаються досвідчені фахівці з проведення стрільб, надання першої медичної допомоги. Учасники змагань проходять тактико-спеціальну підготовку тощо.

Посприяла у організації проведення навчань голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

– Бажаю усім учасникам змагань бути цілеспрямованими, впевненими та згуртованими. Адже командний дух у боротьбі з суперником відіграє вирішальну роль, – зазначає голова Черкаської РДА на своїй сторінці у Фейсбук.

Начальник управління цивільного захисту Черкаської облдержадміністрації Дмитро Клименко подякував волонтерам, депутатському корпусу обласної ради, керівникам обласної державної адміністрації та навчального центру смт. Оршанець за сприяння у проведенні навчання черкащан. А також висловив вдячність голові Черкаської районної державної адміністрації Валерії Бандурко за вагомий вклад у забезпечення підготовки до проведення змагань.



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *