12.10.2023      142      0
 

Допомагаємо українським військовим


Ми будемо мстити ворогу за кожного українця. Ми будемо допомагати нашій армії до останнього мертвого окупанта на нашій землі.

Відбулась передача ще одного авто для виконання задач одному із бойових батальйонів Збройних Сил України.

Наші захисники та захисниці потребують чимало для того, аби давати гідну відсіч ворогу на лінії фронту.

Висловлюємо вдячність ТОВ «КОНТИНЕНТ-ГРУП», а саме: Олександру Самсоненку, заступнику генерального директора з комерційної діяльності та його колективу, які часто відкликаються на запити військових та привозять необхідне.

Комплект обладнання супутникового зв‘язку «Starlink» – придбав надійний та вже постійний партнер районної військової адміністрації, волонтер Ігор Склянко.

Комунікація в середині підрозділу та між іншими військовими є дуже важливою для чіткої координації, тому хлопці також отримали рацію фірми Motorola.

Усе це спільна робота багатьох людей мотивованих однією метою – перемогою України.

Так працює наш волонтерський хаб. Хтось винаходить кошти на придбання таких речей, як: автомобілі, рації, старлінки, повербанки, системи Ecoflow, далекоміри, прилади нічного бачення тощо. Хтось організовує збори, хтось приганяє авто та привозить гуманітарну допомогу, хтось займається збором медикаментів…

Районна військова адміністрація за постійної підтримки Черкаська обласна державна адміністрація готує необхідний перелік документів з метою виїзду волонтерів за кордон через систему “Шлях” для забезпечення необхідним, згідно запитів, військові частини та забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб району.

Щоб допомогти українським військовим щодня об’єднуються тисячі людей. Кожен важливий, коли мова йде про допомогу нашим Силам безпеки та оборони, які щодня, 24/7 виконують надважку роботу.

Telegram: t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *