25.10.2024      19      0
 

Прозорість і підзвітність: в ОВА відбулося засідання робочої групи


Моніторинг закупівель, пріоритетність бюджетних витрат. На Черкащині продовжує працювати робоча група «Прозорість та підзвітність». Чергове її засідання відбулося сьогодні в ОВА під головуванням заступника очільника області Антона Царюка.

Насамперед учасники робочої групи заслухали звіт про перебіг відновлення зруйнованої ворогом інфраструктури на Уманщині. Мова йде про багатоповерхівку в самій Умані, а також ліцей у Паланській тергромаді.

За словами директора департаменту будівництва ОВА Ростислава Євмини, зараз ведуться роботи з утеплення фасадів будинку та цоколю. Тривають ремонтні роботи приміщень загального користування ІІ секції, сантехнічні й електротехнічні роботи в І секції та в підвалі. 

– Водночас у Паланському ліцеї всі роботи відбуваються, відповідно до графіку, – додав Ростислав Євмина. 

Далі йшлося про роботу на місцях. Звіти представили керівники районних військових адміністрацій.

– Дієвість та ефективність функціонування робочих груп – незмінний пріоритет, – наголосив заступник начальнка ОВА Антон Царюк. – Плюс пряма комунікація і взаємодія із правоохоронними органами. Маємо своєчасно та оперативно реагувати на виклики, запити від громадян. Пріоритет використання коштів – підтримка захисників і ветеранів. Тримаємо ці питання на постійному контролі в ОВА.

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *