29.05.2024      54      0
 

У Черкаському районі відбулося чергове засідання робочої групи “Прозорість і підзвітність”


На черговому засіданні районної робочої групи “Прозорість і підзвітність” проаналізували закупівлі виконавчого комітету Червонослобідської сільської ради та комунальних підприємств тергромади.

У поточному році виконавчим комітетом проведено 22 публічні закупівлі, вартість яких становить понад 100 тисяч гривень, та 1 публічну закупівлю здійснено комунальним підприємством сільської ради.

Що ж було предметом закупівель?

Більшість тендерів оголошено на придбання продуктів харчування для навчальних закладів, оплати енергоносіїв та обслуговування дорожньої інфраструктури (освітлення).

Однак, завдяки державницькій позиції та раціональному підходу частина коштів місцевого бюджету спрямована на потреби Збройних Сил України, зокрема: на портативні радіоелектронні засоби, квадрокоптери та квадроцикли.

У Червонослобідській громаді також дбають і про безпечний навчальний простір, і про підтримку ветеранів. До кінця року планують провести ремонти ще у двох укриттях та облаштувати ветеранський хаб.

Нагадуємо, що робоча група “Прозорість і підзвітність” здійснює свою діяльність з метою моніторингу раціонального використання бюджетних коштів.

Дякуємо тим громадам, які принципові у цьому питанні! Працюємо задля Перемоги!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *