20.08.2024      48      0
 

Для подолання викликів сьогодення потрібна максимальна єдність і взаємодія, – Валерія Бандурко про участь у засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України


Сьогодні начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко разом із головою Черкаської районної ради Олександром Василенком та керівниками територіальних громад району долучилися до засідання Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України.

Перше і головне питання, яке розглянули, – підготовка до зимового періоду. Попри російський терор, структури на всіх рівнях працюють над забезпеченнням стабільного проходження опалювального сезону та впровадженням альтернативних джерел енергопостачання та теплопостачання.

Зосередили увагу на підготовці до початку нового навчального року. Важливо, щоб наші учні отримували якісні знання та комунікували з однолітками. Робимо все можливе у цьому напрямку.

Під час засідання також обговорили питання: впровадження політики безбарʼєрності в територіальних громадах;додаткові джерела наповнення дохідної частини місцевих бюджетів;упровадження нових інструментів управління процесами європейської інтеграції на місцевому та регіональному рівнях.

Після засідання Конгресу відбулися панельні дискусії з питань порядку денного, де кожен міг почути корисну інформацію чи поділитися власним досвідом.

– Конгрес – це саме той майданчик, який сприяє покращенню взаємодії між всіма гілками влади. Наближаємо нашу Перемогу та дбаємо про добробут наших жителів разом! – наголосила Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *