21.06.2024      29      0
 

Навчання основам підприємництва від служби зайнятості


У рамках проєкту Skills4Recovery, який фінансується урядом Німеччини, центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості  спільно з Громадською організацією  «Джуніор Ачівмент Україна» розпочали навчання зареєстрованих безробітних за програмою «Власна справа». 

Безробітні мають можливість отримати додаткові навички створення власного бізнесу окрім навчання за основною професією, яку здобувають безробітні за сприяння служби зайнятості.

У рамках проєкту передабчено навчання 500 безробітних. Такі навички у сфері підприємництва вже отримали 163 українця та українки. У червні заплановані тренінги для 80 жінок з Дніпропетровського та Полтавського регіонів.

Нагадуємо, що в рамках реалізації урядового проєкту єРобота Державна служба зайнятості супроводжує дві грантові програми “Власна справа” та “Грант для ветеранів та їх подружжя”

Фахівцями центрів зайнятості на постійній основі проводяться консультації, семінари та вебінари, під час яких учасники можуть отримати інформацію з основ ведення бізнесу. Графік таких заходів можна переглянути тут. 

Учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя за консультаціями та допомогою можуть також звернутися до партнерів служби зайнятості. Детальніше –  тут.  

У наших центрах бажаючі можуть пройти навчання на курсах з основ організації та ведення власного бізнесу на платній основі. Заявку можна подати онлайн. 


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *