31.05.2024      44      0
 

У Черкаській РВА відбулося засідання комісії з питань соціального захисту


У Черкаській РВА відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації.

Соціальний захист населення в країні, в якій іде війна, завжди на часі і в пріоритеті. Державна допомога гарантована тим, хто ціною свого здоров’я відстоював територіальну цілісність і незалежність, а також тим, хто втратив рідних у цій страшній війні.

На засіданні розглядали питання призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 “Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей” та від 18.04.2018 № 280 “Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України”.

За результатами засідання комісією прийняті позитивні рішення щодо призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення 3 особам з числа ветеранів війни, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Дякуємо за захист!

Тримаємо соціальний фронт!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *