14.05.2024      61      0
 

Нові інструменти для підтримки замовників у сфері закупівель


Фото без опису

ВГО «Жива планета» в партнерстві з проєктом «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» (далі – Проєкт), що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та співфінансуванням Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), проводить презентацію нових інструментів підтримки замовників сфери публічних закупівель.

Захід відбудеться 16 травня 2024 року з 11:00 до 12:30 (за київським часом) у форматі діалогу з замовниками та ринком в Київській школі економіки Участь – безоплатна, передбачено наступні форми участі: очна участь – Київська школа економіки (м. Київ, вул. Миколи Шпака, 3); онлайн участь – платформа – Teams (за попередньою реєстрацією).

Учасники, що відвідають захід очно: отримають сертифікати учасника, участь у фотосесії, можливість подальших безоплатних консультацій від команди експертів-практиків проекту GIZ.

Реєстрація обов’язкова – до 14 травня.

Анкету учасника https://forms.gle/5P1URHgLNWG6H1TA7

Додаткова інформація: Олена Іванова, начальник відділу моніторингу, взаємодії з ЦОВВ та регіонального розвитку ВГО «Жива планета», +38-067-886-31-93, +38-063-982-32-53 (тел., Viber, Telegram), [email protected]

Більше інформації про захід https://livingplanet.org.ua/novuny


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *