Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря Товариством з обмеженою відповідальністю «СЕНТРАЛ ФІШ» (ТОВ «СЕНТРАЛ ФІШ»)
Код ЄДРПОУ: 36584456. Юридична та поштова адреси: 18008, м. Черкаси, вул. Хоменка 19.
Контактний номер телефону: +38(068)6153484. Електронна пошта: [email protected] Місцезнаходження промислового майданчика: 18008, м. Черкаси, вул.Хоменка 19.
Основний вид діяльності – виготовлення рибної продукції.
Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для існуючого об’єкту. Виробнича діяльність об’єкта не підпадає під дію Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».
На території проммайданчика знаходяться: коптильні камери, холодильне обладнання. В результаті діяльності в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини (річні): метан 0,001 т, оксид вуглецю 0,055 т, діоксид азоту 0,056 т, оксид діазоту 0,001 т; аміак 0,000 т, фенол 0,003 т, альдегіду пропіонового 0,002, діоксид сірки 0,003 т/рік, НМЛОС 0,013 т, пил 0,085 т, діоксид вуглецю 29,12 т, фреон 0,1т/рік.
Відповідно до Наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України №448 від 27.06.2023 заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва для зазначеного об’єкту не розробляються. У переліку заходів щодо скорочення викидів забруднюючих речовин при експлуатації підприємства будуть передбачені заходи щодо запобігання перевищення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів; заходи щодо остаточного припинення діяльності, пов’язаної з викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря, та приведення місця діяльності у задовільний стан; заходи щодо охорони атмосферного повітря при несприятливих метеорологічних умовах Зауваження громадських організацій та окремих громадян приймаються протягом 30-ти днів з дня публікації до Черкаської обласної військової адміністрації/ Черкаської обласної адміністрації за адресою: 18001, Черкаська обл., м. Черкаси, бульв. Шевченка, буд. 185, тел. (0472) 37-29-15, (0472) 33-73- 13, (0472) 36-11-13, e-mail: [email protected].