01.06.2024      24      0
 

Мрії мають збуватися: дітлахам зі Смілянського інтернату передали мікроавтобус


Активні локації, майстер-класи та необхідні подарунки. Вихованцям Смілянського дитячого інтернату влаштували свято з нагоди Дня захисту дітей. Долучилась до нього перша заступниця очільника області Наталія Кравченко.

– Зараз, в умовах війни, ми відчуваємо кожну радісну мить ще гостріше, – зауважила Наталія Кравченко. – І дитячий щирий сміх – те, заради чого варто працювати, діяти, захищати своє і своїх. Сьогодні ще одна нагода подякувати нашим дітям за те, що вони додають сенсу нашому життю. Потужний колектив закладу робить усе, щоб його вихованці почувалися безпечно та комфортно тут. Ми ж робимо все можливе, щоб покращити умови.

Тож на потреби закладу та його вихованців передали мікроавтобус. Після модернізації він буде обладнаний підйомником та з усіма елементами інклюзивності.

– Коли ми з начальником ОВА бути тут минулого разу, то дізнались, зокрема, про потребу закладу у транспортному засобі, – нагадала Наталія Кравченко. – А мрії мають збуватися. За сприяння Ігоря Табурця та за підтримки наших волонтерів ми втілюємо наразі цю потребу в життя. Дякую кожному! Нехай наші діти подорожують вільно, відкривають для себе світ і себе – світові!

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *