08.05.2024      51      0
 

Повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля


Товариство з обмеженою відповідальністю “СТІМ-ІНВЕСТ” інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля. Більше інформації у доданому файлі.

Приватне підприємство “УКРГОСПТОВАРИ”  інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля. Більше інформації у доданому файлі.

Товариство з обмеженою відповідальністю “ВЕСТ ОЙЛ ГРУП” інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля. Більше інформації у доданому файлі.

Товариство з обмеженою відповідальністю “УКРАЇНСЬКА МАКУЛАТУРНА КОМПАНІЯ” інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля. Більше інформації у доданому файлі.

Товариство з обмеженою відповідальністю «КООП-КАФЕ» інформує про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Більше інформації у доданому файлі.

Комунальне підприємство «Черкаська служба чистоти» інформує про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Більше інформації у доданому файлі. 

Комунальне підприємство «Тепломережа» інформує про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Більше інформації у доданому файлі.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *