14.10.2024      31      0
 

У Черкаській РВА відбулася апаратна нарада


Новий тиждень – завдання незмінні: забезпечення обороноздатності, готовність №1 до опалювального сезону, енергоефективність. Ці та інші важливі питання життєдіяльності району розглянули на апаратній нараді під керівництвом начальниці Черкаської РВА Валерії Бандурко.

Забезпечення обороноздатності.
– В країні, яка бореться, кожен має працювати на Перемогу. Є завдання щодо мобілізації і їх потрібно виконувати. Це – питання відповідальності і честі перед собою, державою і її майбутнім. Всі маємо діяти в межах закону, – наголосила Валерія Бандурко.

Продовжуємо шукати шляхи і можливості для технічного підсилення нашого війська, адже завдяки сучасному обладнанню наші захисники почуваються впевненіше на полі бою. Продовжуємо роботу в цьому напрямку!

Опалювальний сезон – на старті. На минулому тижні відбулося підсумкове засідання обласного оперативного штабу із координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Черкаського району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період.

– Докладаємо максимум зусиль, щоб наші жителі були зі світлом і теплом, але є обставини, які від нас не залежать, – підступність ворога, – зауважила очільниця РВА, – Наголошую на раціональному використанні енергоресурсів як підприємств, установ, організацій, так і побутових споживачів.

“Національний кешбек”. Програма спрямована на підтримку споживачів та українських виробників і є складовою політики “Зроблено в Україні”. Отримані кошти можна витратити на комунальні послуги, лікування, транспорт, спорт. Розмір кешбеку – 10% вартості куплених українських товарів, зареєстрованих у програмі. Долучайтеся!

Переміщення ВПО. Загальна кількість по району становить 55 259 внутрішньо переміщених осіб. З них: м. Канів – 3 719 осіб, м. Сміла – 6 433 особи, м. Черкаси – 26 112 осіб. Район без вищезазначених міст – 18 995 осіб.

Щорічна Спартакіада державних службовців. Спортивні та вмотивовані державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування цими вихідними змагалися за першість із 5 видів спорту. У загальнокомандному заліку наш район посів ІІ місце.

Валерія Бандурко подякувала колегам, усім причетним за чудовий результат.

Вдалого робочого тижня! Тримаємо стрій!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *