04.10.2024      17      0
 

Валерія Бандурко взяла участь у навчанні за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Організація діяльності голів районних державних адміністрацій в умовах воєнного стану»


Три дні поспіль, дистанційно, в режимі реального часу, начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко взяла участь у навчанні за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації “Організація діяльності голів районних державних адміністрацій в умовах воєнного стану”.

Професійне навчання організовано Офісом Президента України, Національним агентством з питань державної служби та Вищою школою публічного управління.

– На посаді начальника Черкаської РВА, часто згадую мудрі слова зі шкільних років: “Знання за плечима не носити”. Попри виклики сьогодення намагаюся знаходити час на самоосвіту і професійне навчання та сприяю розвитку і підвищенню кваліфікації колег, – зазначила Валерія Бандурко.

Як результат, очільниця РВА пройшла підвищення кваліфікації та отримала професійні знання щодо забезпечення ефективної та результативної діяльності районної державної адміністрації в умовах воєнного стану.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *