30.09.2024      28      0
 

У Черкаській РВА відбулася апаратна нарада


950 днів стійкості і незламності… Пам’ятаємо якою ціною… Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів РДА.

Чергова тривожна ніч. У межах області знищено 20 ворожих БпЛА. Головне – без потерпілих. Вкотре наголошуємо: не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, дбайте про себе і близьких!

Звертаємо увагу, що Черкащину затягує імлою. У повітрі відчувається запах диму та спостерігається погіршення видимості. Будьте обережні!

Далі – до питань порядку денного.

Підтримка захисників/захисниць. На черговій сесії районної ради внесено зміни до програми підтримки військових частин, що дасть змогу придбати додаткові зарядні станції для оборонців.

Із керівниками Березняківської, Білозірської, Бобрицької, Будищенської, Медведівської, Мошнівської, Смілянської, Тернівської громад передали нашим воїнам необхідне обладнання та сучасні засоби радіоелектронної боротьби, закуплені за рахунок бюджетів тергромад.

Спільно із волонтерами передали 2 портативні електростанції для оборонців.

– Хороша робота, проведена на різних рівнях, завдяки комунікації і співпраці. Не зменшуємо обертів! – наголосила Валерія Бандурко.

Соціальний захист населення. За 9 місяців поточного року, близько 100 000 осіб скористались правом на звернення щодо отримання державних допомог.З 27 вересня запрацював Соціальний портал Мінсоцполітики. В особистому кабінеті вже можна подавати онлайн-заяву на отримання соціальних послуг. Також можна залишити повідомлення про людину або сім’ю, яка потребує соціальної підтримки, та відстежувати статус звернень.

Переміщення ВПО. Загальна кількість по району становить 54 981 внутрішньо переміщена особа. З них: м. Канів – 3 718 осіб, м. Сміла – 6 397 осіб, м. Черкаси – 25 958 осіб. Район без вищезазначених міст – 18 908 осіб.

На постійному контролі хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в опалювальний період.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за захист! Тримаємо стрій!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *