25.09.2024      23      0
 

Відбулася двадцять дев’ята сесія Черкаської районної ради


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко взяла участь у роботі чергової сесії Черкаської районної ради. Перед початком роботи, на президії, узгодили порядок денний засідання.Підтримка Збройних Сил України, функціонування та розвиток районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, звітність органів прокуратури та ряд організаційних питань. Про все – по черзі.

На постійному зв’язку із правоохоронними органами. Заслухали звіти керівників окружних прокуратур про забезпечення правопорядку та створення безпечних умов для життя громадян на території району.

Від сьогодні приступив до виконання службових обов’язків новий очільник районного управління поліції.

– Сподіваюся на співпрацю та ефективність усіх гілок правоохоронної системи в районі, – наголосила Валерія Бандурко.

Затвердили Програму функціонування та розвитку районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області, створення районного матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період та внесли зміни до Програми підтримки військових частин Збройних Сил України.

– У країні, яка воює, необхідно оперативно реагувати на запити військових та направляти вільні залишки на їх підтримку і придбання сучасного обладнання та засобів захисту, – зауважила очільниця РВА.

На виконання Програми підтримки військових частин Збройних Сил України у цьому році за кошти районного бюджету придбано та передано нашим захисникам 2 квадроцикли, 5 квадрокоптерів Mavic та 8 зарядних станцій EcoFlow.

– Важливою складовою успіху у кожній сфері є злагодженість і взаємодія.Дякую депутатському корпусу районної ради за позицію і конструктив. Разом ми можемо більше! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *