19.09.2024      24      0
 

У реаліях сьогодення, правоохоронні органи продовжують стояти на варті законності, безпеки життєдіяльності та громадського порядку, адже жителі Черкаського району мають відчувати себе захищеними у цей нелегкий час, – Валерія Бандурко


З метою забезпечення охорони прав, свобод і законних інтересів громадян на території району, начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко взяла участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів.

Сьогодні перед правоохоронцями стоїть чимало завдань.

Перш за все обговорили стан протидії злочинності в регіоні та результати роботи органів правопорядку в умовах особливого періоду, пов’язаного зі збройною агресією російської федерації проти України.

Зосередили увагу на боротьбі з корупцією, злочинами в екологічній та земельній сферах, дотриманні бюджетного законодавства, а також виявленні фактів незаконного отримання відстрочки від призову під час мобілізації.

– Вкотре наголошую, що результат залежить від злагодженої скоординованої роботи, а зміцнення законності і правопорядку – від спільних узгоджених дій. Тримаймо оборону в тилу та наближаймо нашу Перемогу разом! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
http://t.m/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *