16.09.2024      12      0
 

Підбиваємо підсумки роботи та окреслюємо нові завдання, – Валерія Бандурко про головне на апаратній нараді


Під керівництвом начальниці Черкаської РВА Валерії Бандурко відбулася апаратна нарада із заступниками голови райдержадміністрації та керівниками структурних підрозділів. Далі – про головне.

Чергова тривожна ніч. У межах області наші оборонці мінуснули 9 БпЛА. Інформація про потерпілих і руйнування не надходила.
Дякуємо нашим захисникам за захист!
Однак, вкотре наголошуємо: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги та дотримуйтеся правил безпеки. Бережімо одне одного!

Продовжуємо послідовно і системно підтримувати наших воїнів. За минулий тиждень підсилили “очима” два бойові підрозділи за рахунок коштів районного бюджету. Шукаємо нові можливості.

На постійному контролі хід мобілізації.
– Наші хлопці і дівчата на передовій потребують відновлення сил і ротації. Техніка сама не воює, з нею працюють живі люди, пам’ятайте про це. Будьте свідомими і відповідальними громадянами своєї країни, країни, яка воює, – зауважила Валерія Бандурко.

– Майбутнє, яке стійко боронять наші захисники і захисниці, – наша молодь. Спрямовуємо максимум зусиль на її національно-патріотичне виховання. Адже це – трамплін до розвиту самодостатньої особистості, яка здатна захистити себе та подбати про тих, хто поруч. У рамках реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання молодь має можливість опанувати базові елементи військового вишколу та вміння надавати першу медичну допомогу безпосередньо від військових. Прошу громади долучатися до подібних вишколів та загартовувати фізично і морально наше молоде покоління, – зазначила начальниця РВА.

– Серед важливих питань, яке розглянули сьогодні, – питання безбар’єрності. І воно не лише про спеціально облаштовані інфраструктурні об’єкти у наших містах і селах. Це – питання глибше і стосується комфортних умов проживання ветеранів та маломобільних верств населення у соціумі. Будьмо толерантними одне до одного! – наголосила Валерія Бандурко.

Переміщення ВПО. Загальна кількість по району становить 54 675 внутрішньо переміщених осіб. З них: м. Канів – 3 715 осіб, м. Сміла – 6 323 особи, м. Черкаси – 25 793 особи. Район без вищезазначених міст – 18 844 особи.

Звертаємо увагу на дотримання правил пожежної безпеки! Через людську недбалість сталося загорання лісової підстилки на 20 га. Цього лиха могло б і не бути!

Працюємо! Тримаємо стрій!

Telegram:
http://t.m/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *