02.09.2024      52      0
 

Валерія Бандурко провела апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів РВА


Тривожні ніч і ранок першого осіннього понеділка… Попри все у Черкаській РВА робочий тиждень розпочався із апаратної наради.

Жорстокість і цинізм ворога не має меж. Чергові атаки терориста проти мирного населення, українських міст і сіл.
Важливо не ігнорувати тривоги та бути у безпечних місцях. У свою чергу робимо все можливе, щоб кількість захисних споруд збільшувалася. Наразі на території району розташовано: 133 сховища, 61 протирадіаційне укриття, 492 найпростіших укриття. Подбайде про власну безпеку і рідних! У народі кажуть: “Береженого Бог береже!”

Продовжуємо підтримувати тих, хто обороняє рідну землю. Завдяки комунікації і співпраці влади, місцевого самоврядування, бізнесу вдалося задонатити чималеньку суму коштів для одного із військових підрозділів. Про це – в окремому дописі. Пам’ятайте, що будь-який донат – це допомога і підтримка для захисників та захисниць. Донатьмо!

Завдяки нашим оборонцям, сьогодні у 157 школах району розпочався освітній процес у очному і змішаному форматі. Діти мають ходити до школи, спілкуватися із однолітками і при цьому бути в безпеці. Впродовж літніх канікул працювали над вирішенням цього питання, шукали шляхи і можливості. І маємо 100% результат!


– Із початком нового навчального року всіх причетних. Хай ця осінь принесе нам довгоочікувану Перемогу! – наголосила Валерія Бандурко.

Переміщення ВПО: Загальна кількість становить 54 117 внутрішньо переміщених осіб, з них: м. Канів – 3 679 осіб, м. Сміла – 6 256 осіб, м. Черкаси – 25 649 осіб. Район без вищезазначених міст – 18 533 особи.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *