14.08.2024      45      0
 

Світла та вічна памʼять!


Сьогодні Черкаський район провів останнім шляхом мудрого керівника, щиру і життєрадісну людину, досвідченого управлінця, який велику частину свого життя присвятив розвитку громади. 13 серпня на 50-му році обірвалося життя Михайлівського сільського голови Плужника Тараса Анатолійовича.

Сьогодні, 14 серпня, у рідному селі Жаботині, Тараса Анатолійовича поховали.

Тарас Анатолійович народився 6 травня 1974 року в м. Хадиженськ Краснодарського краю. Здобув дві вищі освіти. Закінчив Черкаський державний технологічний університет за спеціальністю «Менеджмент організації та адміністрування» та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

З 2006 по листопад 2020 року обіймав посаду Жаботинського сільського голови, а з листопада 2020 року і до дня смерті – посаду сільського голови Михайлівської сільської територіальної громади.

18 років свого життя Тарас Анатолійович віддав службі в органах місцевого самоврядування. Був висококваліфікованим і талановитим керівником та умілим організатором, про що свідчать досягнення високих результатів в розвитку та проведенні ефективної діяльності Михайлівської територіальної громади.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Тарас Анатолійович значну увагу зосередив підтримці військових підрозділів ЗСУ, за що неодноразово отримував відзнаки командування військових частин.

За значний особистий вклад в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів ЗСУ отримав відзнаку Ради національної безпеки і оборони України ІІІ ступеня.

За життя Тарас Анатолійович був також нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України, Орденом святителя і чудотворця Миколая, Почесними грамотами Черкаської обласної ради, Черкаської обласної та районної державних адміністрацій.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, з приводу непоправної втрати та розділяємо вашу скорботу і біль.

Світла та вічна памʼять!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *