29.07.2024      57      0
 

Великі справи – результат багатьох маленьких вчинків, – Валерія Бандурко


У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада. Начальниця РВА Валерія Бандурко разом з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації підбили підсумки роботи за тиждень, що минув, та спланували роботу на поточний тиждень.

Продовжуємо підтримувати наших захисників. Завдяки комунікації і співпраці військовим передали 2 зарядні станції Eco flow, квадрокоптер, продукти харчування, засоби гігієни. Також направили і очікуване автопідсилення: автоцистерну для забезпечення питною водою та тягач МАЗ. Це – результат тривалої роботи влади, бізнесу та депутатів усіх рівнів. Працюємо далі в цьому напрямку.

Хід мобілізації – на контролі.
– Свідома позиція і відповідальність кожного – це про правову державу. Дякую всім, хто став до лав захисту рідної землі та обороняє наші життя. Дякую тим, хто оновив облікові дані та працює задля економічної безпеки. Сьогодні вибір кожного – важливий, бо від нього залежить майбутнє нашої держави, – зазначила Валерія Бандурко.

Енергоефективність. Продовжуємо жити “за графіками”. Так, вони послабшали у порівнянні із попередніми тижнями, але дефіцит електроенергії ще існує. Країна-терорист не припиняє свої спроби посіяти темряву у наших домівках. Тому раціональне енергоспоживання – ще одна наша зброя.

Прозоре використання бюджетних коштів – серед пріоритетів у роботі. Із цією метою в районі діє робоча група “Прозорість і підзвітність”. На сьогодні проведено вже 14 засідань. Опрацьовано 261 публічну закупівлю, здійснену територіальними громадами та їх структурними підрозділами, комунальними підприємствами та комунальними закладами у поточному році. Задля підвищення рівня ефективності діяльності робочої групи впроваджено здійснення виїзних засідань у громади району. Робочою групою здійснюється моніторинг стану, якості та своєчасності виконання будівельних робіт на об’єктах будівництва. Наразі вже проведено 2 виїзних засідання.

Реалізація ветеранської політики у районі.
– Дбати та підтримувати тих, кому це вкрай необхідно, – це про людяність та нашу основну мету у роботі. Продовжуємо виїздити у тергромади та комунікувати з ветеранами/ветеранками війни, дружинами військовослужбовців, їх родинами. – зауважила Валерія Бандурко, – Дякую громадам, що сприяють таким зустрічам та налагоджують відповідну роботу. На сьогодні в районі вже відкрито 9 ветеранських хабів та ще 9 – створено. У 11 громадах функціонує “Вікно ветерана”. Громада – це дім, те місце, куди першочергово звертаються ветерани за консультацією, допомогою чи підтримкою. І важливо, щоб тут їх чули.

У Черкаському районі триває підготовка до опалювального сезону 2024-2025 року. Активно готують об’єкти соціальної сфери та комунального господарства. На об’єктах критичної інфраструктури перевіряється готовність з підключення цих об’єктів до джерел альтернативного живлення.

Переміщення ВПО. На сьогодні загальна кількість зареєстрованих ВПО по району становить 53733 особа, з них: м. Канів – 3 667 осіб, м. Сміла – 6 239 особи, м.Черкаси – 25 681 особи. Район без вищезазначених міст – 18 146 осіб.

– Вдалого всім тижня, друзі. Працюймо, допомагаймо, підтримуймо! Разом ми – сила! – резюмувала очільниця РВА.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *