24.07.2024      48      0
 

Дієва ветеранська політика та якісна її реалізація – зона відповідальності перед кожним і кожною, хто повертається із війни у цивільне життя, – Валерія Бандурко


Комунікація з питань ветеранської політики – надважлива, саме тому начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко здійснила робочий візит до Червонослобідської громади, де провела нараду-зустріч із ветеранами.

Нещодавно у громаді на повну запрацював Ветеранський простір. Його основними напрямками є: інформаційно-консультаційна підтримка, надання психологічної та юридичної допомоги, а також організація дозвілля та активного відпочинку відвідувачів простору.

Тут допомогу можуть отримати ветерани, їх родини, сім’ї загиблих учасників бойових дій та зниклих безвісти.

Особлива увага і до діток. У них є власний куточок для розвитку та навчання. Також, за потреби, з дітками займається вчитель-логопед.

Відвідати простір у Червонослобідській громаді встигли вже близько 200 осіб.

Сьогодні ветеранська політика – не лише про пільги, виплати та консультації, а про шлях ветерана вдома, його інтеграцію у суспільне життя.

І в селі, і в місті мають бути єдині підходи до підтримки і надання послуг.

– Тому дякую тим громадам, які це розуміють, і рухаються у потрібному напрямку, – зазначила Валерія Бандурко, – Вдячна нашим захисникам за щире спілкування. Насправді такі зустрічі – дуже цінні, бо ще більше розумієш ціну життя. Цінуймо!

Черкаська районна державна адміністрація
Червонослобідська Отг

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *