18.07.2024      70      0
 

Пряма мова. Валерія Бандурко про відновлення наших захисників у одному із медзакладів Черкащини


– Комфортні палати, команда справжніх професіоналів, яка пройшла необхідні навчання, тренажери, допоміжне обладнання та різні зони для індивідуальної роботи з пацієнтами допомагають нашим героям повертатися до життя у новому тілі.

Тут військові та цивільні можуть пройти відновлення після важких поранень, травм та захворювань.

Від обстеження і розробки плану лікування до повернення рухів і втрачених навичок, свого ментального здоров’я та адаптації до нових реалій.

Чималу частину у підтримці цього закладу беруть на себе волонтери та меценати.

Нещодавно разом із нашими друзями Християнською місією «Милосердя і здоров’я» провідали наших мужніх та передали на потреби закладу повний бус необхідної гуманітарної допомоги.

Медикаменти, милиці, візки, засоби особистої гігієни, миючі та багато інших речей – це результат співпраці і комунікацій.

Вкотре вдячна керівнику Християнської місії, капелану Івану Вільховому та його команді за підтримку у той час, коли це так необхідно.

А головне у цьому закладі спільнота тих людей, хто підтримає і зрозуміє ветерана і його близьких, пожартує, спілкуватиметься на рівних, а не співчуватиме. Це дуже важливо для них. Пишаюся бути причетною, – зазначила очільниця РВА.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *