17.07.2024      66      0
 

Складні часи вимагають ефективних рішень, а безпекові питання – взаємодії усіх відповідних служб, – Валерія Бандурко


Саме про безпеку та суспільно-політичну ситуацію на території району йшлося на черговій нараді із керівниками правоохоронних органів під головуванням начальниці Черкаської РВА Валерії Бандурко.

Зокрема, обговорено стан протидії злочинності на території міста Черкаси та Черкаського району впродовж І півріччя 2024 року, а також результати роботи органів правопорядку в умовах особливого періоду, пов’язаного із повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України.

Правоохоронними органами проводиться постійна робота щодо розслідування та розкриття злочинів у бюджетній сфері.

Під час наради представники прокуратури поінформували щодо стану дотримання законодавства в межах Конституції України та представлення інтересів держави в окремих напрямках діяльності у Черкаському районі.

Також обговорили питання функціонування системи оповіщення у населених пунктах та зосередили увагу на стані захисних споруд.
На сьогодні на території району створено фонд захисних споруд, який налічує 133 сховища, 60 протирадіаційних укриттів, 7 споруд подвійного призначення та 488 інших об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту.
Продовжуємо працювати в цьому напрямку.

– Наша країна вже понад два роки живе в умовах війни. Національна поліція, служба безпеки, надзвичайних ситуацій та прокуратура навчилися реагувати на ті виклики сьогодення, які виникають, – наголосила Валерія Бандурко, – Наша безпека – це відповідальність кожного з нас!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko

Черкаська районна державна адміністрація
Управління СБ України в Черкаській області
Черкаська обласна прокуратура
Поліція Черкаської області
Головне управління ДСНС України у Черкаській області
Черкаське районне управління ГУ ДСНС України у Черкаській області


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *