15.07.2024      36      0
 

Про головне – вже традиційно на апаратній нараді у Черкаській РВА


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела апаратну нараду із заступниками голови районної державної адміністрації та керівниками структурних підрозділів РДА.

Сьогодні, у День української державності, об’єднані заради спільної мети, продовжуємо допомагати, підтримувати та захищати своє. Вшановуємо тих, хто віддав найцінніше за державність – своє життя. Вдячні тим, хто бореться нині.

Тримаємо на контролі хід мобілізації. Завтра, 16 липня, завершується період, визначений на оновлення даних військовозобов’язаними. Начальниця РВА вкотре наголосила на необхідності бути свідомими і дотримуватися законодавства.

На цьому тижні заплановано черговий транш підсилення для оборонців. Про це – в окремому дописі.

Тримаємо руку на пульсі щодо облаштування укриттів та класів безпеки в навчальних закладах, адже від проведених робіт влітку залежить початок навчального року восени.

Не за горами і новий опалювальний період, тому моніторимо підготовчі роботи, які виконуються вже зараз по кожному об’єкту.

Валерія Бандурко вкотре наголосила на раціональному використанні електроенергії. – На Черкащині діють графіки погодинних відключень. Всі ви знаєте, де їх знайти, – зауважила вона, – Як тільки є можливість, години без світла скорочуються, тому тільки від нас залежить енергетична ситуація.

Держава з ветеранами. З цією метою розпочали виїздити у територіальні громади. На минулому тижні відвідали Корсунь-Шевченківський та вже запланували інші виїзди.

– Комунікація – це важливий фактор у реалізації ветеранської політики. Наше завдання – допомогти ветеранам не тільки отримати соціальні гарантії, а й відшукати внутрішні резерви рухатися далі, – зазначила очільниця РВА.

І тут особлива увага до закладів охорони здоров’я та ветеранських хабів, адже своєчасно надана медична допомога та психологічна підтримка – це запорука здорової нації.

– Ветерани війни, родини захисників, внутрішньо переміщені особи – кожен має відчувати свою цінність. Саме таке життя ми виборюємо сьогодні. Бережімо одне одного та тримаймо стрій! Слава Україні! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *