13.06.2024      18      0
 

Наші партнери – наша опора і збільшення можливостей, – Валерія Бандурко


«Круглий стіл», який відбувся сьогодні з головою Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України Юлією Холодною, директором Черкаський обласний центр зайнятості Олександром Джуром, міськими головами Черкаського району та військовими капеланами націлений на співпрацю у галузі працевлаштування і підтримки населення. Про це розповіла начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Говорили про реалізовані та майбутні проєкти. Зокрема, про навчання/перенавчання та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб і наших ветеранів війни, про фінансову підтримку для започаткування власної справи.

Червоний Хрест та Центр зайнятості мають ряд дієвих програм у цьому напрямку, які презентували сьогодні.

Головне, щоб ця інформація принесла користь тим людям, яким вона потрібна.

– Такі «круглі столи» – чудова нагода попрацювати на платформах із представниками громад та організацій, які займаються питаннями підтримки цивільного населення України, – зауважила Валерія Бандурко.

Окремо очільниця РВА подякувала міським головам за роботу щодо забезпечення ефективної підтримки своїх мешканців. Їхня комунікація в цьому питанні відіграє важливу роль.

– Не буває маленьких команд, маленьких справ, коли ми обʼєднані задля відновлення і захисту нашої країни! – наголосила Валерія Бандурко. – Дякую всім присутнім за конструктивну роботу! Дякую силам безпеки та оборони за захист! Працюємо на розвиток та відновлення нашої України разом!

Черкаська обласна державна адміністрація
Черкаська районна державна адміністрація
Черкаська міська рада
Городищенська міська рада, Черкаська обл.
Смілянська міська рада
Канівська міська рада
Кам’янська міська рада
Чигиринська міська територіальна громада
Капеланська служба Черкаської ТрО

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *