05.06.2024      29      0
 

У Черкаській РВА відбулася розширена нарада з актуальних питань життєдіяльності району


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела розширену нараду за участі керівників правоохоронних органів, територіальних громад та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації з актуальних питань мобілізації військовозобов’язаних, отримання громадянами відстрочки під час мобілізації, оздоровлення дітей захисників у літній період, а також дотримання містобудівного законодавства.

Забезпечення прав громадян – законна та справедлива норма. Кожен має пам’ятати про це. Водночас громадяни України мають не лише права, а й обов’язки, визначені Конституцією. Захист Вітчизни – один із таких обов’язків.

– Питання мобілізації стоїть дуже гостро, адже це – єдина можливість захистити рідну землю від ворожої навали. Ті, хто наразі так стійко тримають оборону, потребують ротації і відпочинку, бо всі ми – люди, – зазначила Валерія Бандурко, – Однак, слід відповідально і фахово ставитися до кожного, хто звертається стосовно набуття та оформлення права на відстрочку. Всі задіяні служби мають працювати в межах чинного законодавства. Ми відрізняємося від ворога тим, що прагнемо жити у правовій державі.

– До 24 лютого літо асоціювалося у нас із відпочинком та оздоровленням наших дітей. На жаль, війна змінила асоціації і поняття. Але, вона не в силі змінити наші почуття. Безпечний відпочинок дітей – один із пріоритетів у роботі, – зауважила Валерія Бандурко, – Особливо тих діток, чиї батьки віддали свої життя за майбутнє у вільній країні, тих, чиї тата і мами зараз тримають фронт, категорійних діток. Дякую керівникам тергромад за конструктив і діалог у цьому питанні. Від ваших рішень залежить чимало.

За підсумками всіх питань, розглянутих на нараді, надано відповідні доручення.

– Сподіваюся на плідну співпрацю і результат. Працюємо на Перемогу! – резюмувала очільниця РВА.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko

Черкаська обласна державна адміністрація
Черкаська районна державна адміністрація


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *