28.05.2024      48      0
 

Безпечне навчання: плюсуємо укриття у Черкаському районі


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко долучилася до відкриття двох укриттів, за будівництвом та облаштуванням яких, слідкувала на різних етах виконання робіт.

– Маленькі дорослі. Вони прагнуть до знань за шкільною партою, на лавці в садочку, під час тривоги в укритті, – зазначила Валерія Бандурко, – Ми, дорослі, прагнемо створити безпечний навчальний простір для наших дітей. Чи думали ми колись, що наші діти навчатимуться в укриттях під звуки сирен тривоги? Звісно, що ні. Але зараз – це необхідність.

Валерія Бандурко відвідала укриття модульного типу у закладі дошкільної освіти, яке укомплектовано первинними засобами пожежогасіння, ємностями з питною та технічною водою, наявна вентиляція.

Також очільниця РВА побувала у протирадіаційному укритті, яке облаштовано в навчальному закладі. Тут проведено капітальний ремонт та створено безпечні умови для здобувачів освіти.

– Навіть у такий тяжкий час, наша держава, знаходить кошти і можливості співфінансувати потрібні проєкти, – зауважила Валерія Бандурко, – Ми не можемо змінити час, у який живуть наші діти. Але, ми можемо бути поруч і допомагати їм!

– Дякую свідомим керівникам територіальних громад, які дбають про безпеку наших дітей! Дякую за захист Силам безпеки і оборони України! – наголосила очільниця району.

Черкаська обласна державна адміністрація
Черкаська районна державна адміністрація

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *