13.05.2024      58      0
 

У Черкаській РВА відбулася апаратна нарада


Вже традиційно робочий тиждень у Черкаській РВА розпочався із апаратної наради. Начальниця РВА Валерія Бандурко та керівники структурних підрозділів проаналізували проведену роботу за минулий тиждень та визначили ключові завдання на поточний.

– Наша основна увага тим, кому найбільше потрібна допомога, – зазначила очільниця РВА, – Готуємо чергове підсилення для оборонців. Тримаємо на контролі питання мобілізації і бронювання. Наголошую, наші захисники потребують не тільки підтримки в техніці і сучасному обладнанні, а й – в ротації. Лише об’єднавшись, можемо дати відсіч ворогу!

– Люди, які евакуювалися, втратили все, що в них було, і наново облаштовують своє життя у Черкаському районі. Наше завдання підтримати їх та допомогти інтегруватися до громад, у яких вони наразі проживають, – наголосила Валерія Бандурко.

Станом на 13.05.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО становить 53 976 осіб, з них: у Черкасах – 26 045 осіб, Смілі – 6 279 осіб та у Каневі – 3 715 осіб. Район без вищезазначених міст – 17 937 осіб.

На сьогодні 8367 ВПО отримують грошову допомогу.

З метою фінансового стимулювання підприємців, які беруть на роботу ВПО, діє урядова програма підтримки роботодавців за працевлаштування ВПО, яка дає можливість отримати компенсацію у розмірі мінімальної заробітної плати впродовж 2 місяців.

– Війна розлучає рідних і близьких. Болить душа за тих діток, які за різних обставин набули статусу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Службою у справах дітей РДА проводиться відповідна робота із усиновлення. Із початку року усиновлено 4 дитини із нашого району. Якщо маєте в собі такі сили і прагнення, підтримайте тих, кому необхідне родинне тепло і любов, – зауважила Валерія Бандурко.

Триває моніторинг щодо рівня води підтоплень населених пунктів у Черкаському районі.

Працюємо! Ми – сильні, коли об’єднані! Вдалого робочого тижня!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *