19.09.2024      10      0
 

Ігор Табурець про ситуацію в області на ранок 19 вересня


Чергова ніч на Черкащині минула з тривогами через загрози з повітря. На рахунку оборонців збитий ворожий БпЛА. Про це повідомив начальник ОВА Ігор Табурець.

Водночас унаслідок бойової роботи по іншій цілі ушкоджень зазнав один із закладів освітньої сфери на Звенигородщині. – Минулося без потерпілих, – розповів Ігор Табурець. – Пожежу покрівлі ліквідовано.

Начальник Черкаської ОВА, закликав черкащан належно реагувати на попередження про небезпеку. – Навіть 100% ураження повітряних цілей не гарантує безпечне перебування там, де працює ППО, – зауважив він. – Уламки теж несуть загрозу.

За інформацією Командування Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 19 вересня 2024 року радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та здійснено супровід 46 засобів повітряного нападу противника. Зокрема, окупанти вдарили по Харківщині трьома зенітними керованими ракетами С-300/С-400, однією керованою авіаційною ракетою Х-59/69, а також 42-ма ударними БпЛА типу «Shahed». У результаті протиповітряного бою збито усі 42 ударних БпЛА. А також керовану авіаційну ракету Х-59/69.

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *