19.09.2024      14      0
 

Безпеку в закладах освіти та інші актуальні питання обговорили на черговому засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС


Безпеку в закладах освіти, організацію заходів задля радіаційного та хімічного захисту населення та ряд інших актуальних питань обговорили на черговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У засіданні взяв участь заступник голови Черкаської РДА Богдан Солошенко та керівники профільних структурних підрозділів.

Наразі на території району розташовано: 133 сховища, 61 протирадіаційне укриття, 492 найпростіших укриття.Спільно з головами територіальних громад вживаються заходи, щоб кількість захисних споруд у населених пунктах збільшувалася. Завдяки проведеній роботі влітку у 157 школах району розпочався освітній процес у очному і змішаному форматі, а це – 100% результат.

Також обговорили стан організації заходів радіаційного та хімічного захисту населення і територій, пожежну безпеку у закладах освіти та облаштування у громадах камер зовнішнього спостереження.

За підсумками засідання надано протокольні доручення.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *