29.08.2024      32      0
 

Ті, хто об’єднують покоління і рухають світ, – наші освітяни, – Валерія Бандурко


У ці серпневі дні вже традиційно проводяться освітянські конференції. Це – своєрідний підсумок навчального року, що минув, і ковток енергії перед початком нового навчального року. Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко оглянула інноваційні розробки та технології в галузі освіти та взяла участь в освітянському форумі.

– Приємно вражена, що в умовах воєнного часу наша освітня галузь не стоїть на місці, вона розвивається завдяки вам, дорогі вчителі. Мультимедійне обладнання, голографічні технології, новітні методики навчання – це те, що впроваджується на сучасних уроках для сучасних дітей, і вже зовсім скоро, сподіваюся, стане нормою для учнів найвіддаленіших шкіл, – зазначила Валерія Бандурко.

– Однак, у реаліях сьогодення нашим першочерговим завданням є створення безпечного навчального процесу. На це спрямовані всі зусилля: наші, як управлінців, і ваші, як учителів. Робимо разом все можливе, щоб у новому навчальному році якнайбільша кількість учнів змогла сісти за парти, навчатися очно або змішано, та головне – безпечно. А також дбаємо про альтернативні джерела енергії, бо віримо у світле майбутнє, – наголосила очільниця РВА.

– Ми вистояли як нація, зокрема, завдяки вам, наші освітяни. Адже, незважаючи на різні періоди в історії, ви повсякчас плекаєте українство. Ви віддаєте часточку себе дітям і виховуєте Героїв. Героїв, які упродовж десятиліть боронили рідну землю від ворогів та нині відстоюють нашу незалежність. Слава Україні! – резюмувала Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *